Roda JC mogelijk zonder Malki tegen Utrecht

20 september 2012, 21:54

Roda JC Kerkrade moet het vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht mogelijk zonder Sanharib Malki stellen. De Syrische goalgetter heeft last van zijn enkel en sloeg daarom donderdag de training over.

Arnaud Sutchuin-Djoum is er in elk geval niet bij. Vanwege een ingescheurde beenspier staat de middenvelder waarschijnlijk een paar weken buitenspel. Guus Hupperts keert terug van een enkelblessure. “We hebben een krappe selectie dus blessures kunnen we er eigenlijk niet bij hebben”, bromt coach Ruud Brood in Dagblad De Limburger.

Vorige week werd Roda JC weggespeeld in Alkmaar door AZ. Brood: “Direct na de wedstrijd heb ik me ingehouden, maar maandag heb ik ze wel laten weten hoe ik erover dacht. We hebben gewoon veel te weinig gebracht.” Tegen Utrecht wil Brood hetzelfde spel zien als tegen Willem II (3-0 winst). “Toen wonnen we wel vaak de tweede bal en dan kun je pas gevaarlijk worden.”

Utrecht kon afgelopen speelronde juist aan het feest, met een thuiszege op PSV. Brood rekent er niet op dat de Domstedelingen een terugval krijgen. “Ik heb ze uit tegen NAC gezien en toen speelden ze de tweede helft erg sterk. Trainer Jan Wouters probeert met zijn team ook in uitwedstrijden het initiatief te nemen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen