Janssen ziet kansen tegen oude club

26 januari 2013, 17:05

Vitesse hoopt Ajax zondag voor de tweede keer dit seizoen een hak te zetten. De Arnhemmers bezorgden Ajax in Amsterdam het tot nu toe enige competitieverlies dit seizoen en hopen dat kunststukje in de thuiswedstrijd tegen de landskampioen te herhalen. Enkele dagen later staat ook het bekerduel met de ploeg van trainer Frank de Boer op de kalender.

Theo Janssen, afgelopen seizoen nog speler van Ajax, denkt dat zijn nieuwe ploeg zeker niet kansloos is in het tweeluik met de Amsterdammers. "In de competitie moeten we aansluiting houden met de top, maar de beker is wel de kortste weg naar een prijs. Ik wil ooit wel een prijs pakken met Vitesse. In de competitie kun je een keer verliezen, maar toch wil ik niet kiezen," aldus Janssen in gesprek met Voetbal International.

Vitesse moet het in beide duels stellen zonder topscorer Wilfried Bony, die met Ivoorkust actief is op de Afrika Cup. "We zullen wel vaker mensen moeten missen. Als we alleen afhankelijk zouden zijn van Bony, dan kunnen we beter stoppen," zo zegt Janssen daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen