Advocaat vol vertrouwen: "Niet bang voor Vitesse"

Ger
8 februari 2013, 15:06   Bijgewerkt: 8 februari 2013, 15:45

Trainer Dick Advocaat wil zaterdagavond in Arnhem revanche nemen met PSV. Eerder dit seizoen gingen de Eindhovenaren voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Vitesse. Op de al langer geblesseerden Ola Toivonen, Luciano Narsingh en Erik Pieters na heeft Advocaat alle spelers tot zijn beschikking.

De oud-bondscoach van Oranje stelt dat PSV scherp moet zijn om schade in de Gelredome te voorkomen. "Als je mee wil blijven doen om het kampioenschap kun je hier geen punten laten liggen", aldus Advocaat op de website van PSV. "Ze hebben een aantal jongens rondlopen die uit het niets ergens voor kunnen zorgen. Wij moeten er voor zorgen dat de kansen die ze krijgen, geen doelpunten opleveren. Terwijl we dit keer zelf de kansen moeten afmaken."

Advocaat heeft vertrouwen dat Vitesse zaterdag niet nog eens als winnaar het veld gaat verlaten. "We zijn niet bang. We hebben respect voor Vitesse, maar we zijn voor niemand bang. Wij gaan uit van eigen kracht." De Haagse oefenmeester begint waarschijnlijk met dezelfde elf spelers als tijdens de afgelopen weken. "Er is geen grote aanleiding om iets te veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen