FC Groningen steekt Veendam helpende hand toe

21 februari 2013, 10:17

Beter een goede buur dan een verre vriend, zal SC Veendam denken. De financieel in zwaar weer verkerende eerstedivisionist heeft hulp gekregen van 'buurman' FC Groningen. De club stelt kaarten voor de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle tegen gereduceerd tarief beschikbaar, de helft van de opbrengst gaat naar SC Veendam.

De kaarten, 500 stuks, zijn voor tien euro te koop voor seizoenkaarthouders van SC Veendam. Leden van de businessclub van Veendam betalen voor een businesskaart op het ereterras in Euroborg veertig euro, meldt FC Groningen. Met de actie wil FC Groningen de goede band met Veendam benadrukken, zegt commercieel directeur Robbert Klaver tegen RTV Noord. "We kunnen het probleem voor de korte termijn natuurlijk niet oplossen, maar we kunnen wel een financieel steuntje in de rug geven, zodat we hopelijk op de lange termijn weer met elkaar kunnen samenwerken."

FC Groningen en SC Veendam hopen in de toekomst nauwer te gaan samenwerken. De bedoeling is dat spelers van Groningen bij Veendam ervaring gaan opdoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen