Rutten blijft ook zaterdag 'ziek' thuis

2 februari 2013, 13:38

Ook vandaag zal Fred Rutten niet op het trainingsveld van Vitesse verschijnen. Vrijdag meldde de coach zich ziek, nadat hij de avond daarvoor fikse kritiek had geuit op Vitesse-eigenaar Merab Jordania. Volgens algemeen directeur Erwin Kasakowski is Rutten sinds zijn ziekmelding voor de club onbereikbaar.

Na het verloren bekerduel met Ajax (0-4) vertrok Rutten uit Emmen, waar de wedstrijd gespeeld werd. De coach stapte niet in de spelersbus en ging weg zonder iets te melden aan de selectie. Volgens Omroep Gelderland melden bronnen dat Rutten mogelijk op een breuk aanstuurt, omdat hij zich niet serieus genomen voelt door de top van de club.

Rutten vroeg Jordania om tussentijdse versterking en de eigenaar beloofde hem nieuwe spelers. Maar donderdagavond, de avond dat de transfermarkt sloot, werd duidelijk dat er niemand bij was gekomen. Rutten zei toen dat Jordania de supporters voor de gek houdt, door het te hebben over een kampioenschap, terwijl er geen speler bij is gekomen.

Naast Kasakowski  kan ook assistent-coach Stanley Menzo, die de trainingen voor zijn rekening neemt, zijn hoofdcoach niet bereiken. “Het is onduidelijk allemaal. Ik rijd straks naar de club en dan zien we wel”, aldus Menzo tegenover Omroep Gelderland.

Technisch directeur Ted van Leeuwen meldde zich vrijdag eveneens ziek bij de club. Morgen staat de streekderby met NEC op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen