Advocaat: "Mogen geen punten laten liggen"

8 maart 2013, 15:28

PSV staat zaterdag voor een lastige klus. De koploper moet naar SC Heerenveen, dat met zes punten uit de laatste twee wedstrijden het lek boven lijkt te hebben. De opdracht van PSV is volgens coach Dick Advocaat echter duidelijk: winnen.

"Heerenveen-uit is per definitie een lastige tegenstander", zegt Advocaat op de website van de Eindhovense club. "Ze hebben een aantal spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Ze zijn de laatste tijd bovendien meer een werkploeg geworden."

Maar hoe lastig SC Heerenveen-uit ook is, Advocaat eist drie punten. "Wij moeten gewoon zorgen dat we winnen. We mogen hier geen punten laten liggen", vindt hij.

Advocaat kan in Friesland weer beschikken over Kevin Strootman, die terugkeert na een schorsing. Ook Ola Toivonen, die maandag negentig minuten speelde met Jong PSV, is van de partij. Of de Zweed in de basis staat, wil de coach niet zeggen. "Dat moet ik eerst nog tegen de spelers zeggen. Toivonen begint weer fit te worden, maar heeft nog wel twee of drie weken nodig om volledig honderd procent te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen