NAC Breda doet aangifte van vandalisme

15 maart 2013, 20:28

NAC Breda heeft vrijdag aangifte gedaan van vandalisme op het trainingscomplex in Zundert. Raddraaiers hebben daar in de nacht van donderdag op vrijdag met een flinke voorraad graffiti huisgehouden.

Muren en ramen van het spelershome, de doelpalen en afvalbakken waren beklad. De doelpalen waren rood-wit-blauw gespoten en op de ramen stonden 'heel groot' 013 en kwetsende teksten, laat NAC-woordvoerder Perry Hendriks weten aan het Brabants Dagblad.

Het lijkt erop dat fans van aartsrivaal Willem II achter de actie zitten. "Dat moet natuurlijk nog onderzocht worden, maar een en ander wijst natuurlijk in die richting", reageert Hendriks. "Of het moeten mensen zijn geweest die de fans van Willem II in een kwaad daglicht willen stellen."

Zondag staan NAC en Willem II tegenover elkaar in Breda. De Tilburgse supporters sloegen in elk geval toe bij het Rat Verlegh Stadion, het onderkomen van NAC. Daar hingen de Tricolores een spandoek op met de tekst 'Altijd lastig als de hekkensluiter op bezoek komt'. Met zeven kettingsloten hadden ze de hoofdingang extra goed afgesloten. Die actie kon men in Breda wel waarderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen