Streppel: "Een zege doet wonderen"

15 maart 2013, 18:57

Willem II was al afgeschreven, maar door de zege op VVV Venlo van afgelopen weekeinde is de Tilburgse hoop herleefd. Zondag gaat de hekkensluiter in de Eredivisie op visite bij aartsrivaal NAC Breda.

"Een zege doet wonderen. Ondanks dat we een waslijst aan blessures hebben, is het gevoel heel erg goed omdat we vorige week in de laatste minuut drie punten hebben gepakt", vertelt trainer Jurgen Streppel aan Omroep Brabant. Willem II mist in Breda onder meer Hans Mulder, Nicky Hofs en Niek Vossebelt. "Meestal noem ik elke dag de lijst op met de afwezigen. Dan wordt er wel eens cynisch gelachen omdat er zoveel blessures zijn. Het is vervelend dat ze er niet bij zijn, maar we moeten over 'de gezonden' praten en niet over de gewonden. De jongens pakken dat heel goed op."

Donderdagnacht hingen Willem II-fans bij de hoofdingang van het NAC-stadion een spandoek op met de tekst 'altijd lastig als de hekkensluiter op bezoek komt’. De entree hadden ze met zeven kettingsloten extra goed op slot gedaan. Streppel kon wel lachen om de ludieke actie. "Dat vind ik geweldige humor."

Ook kalkten Willem II-supporters kwetsende leuzen op het trainingsterrein van NAC in Zundert. Dat kon men bij de Bredase club absoluut niet waarderen. De directie overweegt zelfs aangifte te doen. Om de 'slotenactie' werd wel gelachen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen