Van Basten: "Groningen een fysiek sterke ploeg"

Ger
5 april 2013, 20:28

Trainer Marco van Basten van SC Heerenveen kijkt met vertrouwen uit naar de derby tegen FC Groningen. De Friese club boekte inmiddels vijf overwinningen op rij en steeg door die puike serie naar de zevende plaats in de Eredivisie. 

"Het is inderdaad best bijzonder. En ook onverwacht. We doen eigenlijk niet veel anders dan in de maanden hiervoor. Toen hebben we ook goed en hard gewerkt", aldus Van Basten op de website van Heerenveen. "Het verschil is dat het de laatste weken voor ons wel vaker de goede kant op valt."

"Dat zag je ook vorige week tegen Feyenoord. Dat had voor ons ook anders kunnen aflopen. Feyenoord had namelijk ook wel wat in de melk te brokkelen. Wat mij heel tevreden stemde, was dat we in die wedstrijd over het algemeen nauwelijks kwetsbaar waren. We hebben goed voetbal laten zien."

Die lijn wil Van Basten doortrekken in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. "Een fysiek sterke ploeg", zegt de Heerenveen-trainer over de komende tegenstander. "Ze spelen voornamelijk 'vechtvoetbal'." Op Daniël de Ridder na beschikt Van Basten over een fitte selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen