Gelijkspel Brazilië en Engeland in nieuwe Maracaña

2 juni 2013, 22:55   Bijgewerkt: 2 juni 2013, 23:45

De oefenwedstrijd tussen Brazilië en Engeland heeft zondag geen winnaar opgeleverd. In het geheel verbouwde Maracaña-stadion in Rio werd het uiteindelijk 2-2.

Alle doelpunten vielen na rust. Eerst was het Brazilië dat via voormalig Lyon-aanvaller Fred op voorsprong kwam. Alex-Oxlade Chamberlain en Wayne Rooney zorgden kort daarop voor de ommekeer. Paulinho zette vijf minuten voor tijd de eindstand op het scorebord.

Sinds het aantreden van Luiz Felipe Scolari als bondscoach wist Brazilië slechts één wedstrijd te winnen. Vier keer werd er gelijkgespeeld en eenmaal werd er verloren.

In juli vindt in Brazilië de Confederations Cup plaats. Voor het zover is oefent het Zuid-Amerikaanse land volgende week eerst nog tegen Frankrijk. Die wedstrijd staat volgende week op het programma.