Pastoor houdt rekening met ontslag bij NEC

11 augustus 2013, 00:03

Alex Pastoor tekende afgelopen voorjaar een nieuw contract bij NEC, maar daarna presteerde de Nijmeegse club vrijwel niets meer. In de tien laatste duels van het afgelopen seizoen werd maar één punt gepakt en ook de nieuwe jaargang is met ruime nederlagen tegen FC Groningen (1-4) en PSV (5-0) rampzalig begonnen. Pastoor houdt dan ook rekening met zijn ontslag.

"Ik weet hoe het werkt. Als het niet verder gaat, is dat zo. Natuurlijk is het logisch dat ik onder vuur lig. We hebben in twee duels één goal gemaakt en negen tegen. Cijfers liegen niet', zegt Pastoor tegenover Omroep Gederland.

Pastoor voelt zich niet gesteund door het bestuur. "Ik voel geen vertrouwen van de directie", is de oefenmeester duidelijk. "Bij Carlos Aalbers (de technisch directeur die ziek thuis zit, red.) was dat inderdaad anders. Daar sprak ik iedere dag mee. Of ik nu meer geïsoleerd sta? Zo zou je dat misschien wel kunnen zeggen. Maar met praten gaat de bal niet in het net. Dat zet geen zoden aan de dijk. Ik wacht gewoon rustig af en heb geen glazen bol. Ondertussen blijf ik keihard werken. Ook morgen weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen