Clasie: "Hopelijk kunnen we vertrouwen tanken"

25 september 2013, 16:55

"Hopelijk kunnen we wat vertrouwen tanken", blikt middenvelder Jordy Clasie van Feyenoord vooruit op het bekerduel met FC Dordrecht, donderdag in de eigen Kuip. Naast een goed resultaat in de tweede ronde van de KNVB Beker hopen de Rotterdammers ook voetballend gezien stappen te maken.

Clasie is de wedstrijd van afgelopen weekend, tegen FC Utrecht, nog niet vergeten. Die werd weliswaar met 1-0 gewonnen, maar echt goed was het spel van Feyenoord niet. "Misschien helpt een goede overwinning op FC Dordrecht ons op het goede spoor", zegt de middenvelder op Feyenoord.nl. "Hopelijk kunnen we voetballend gezien tegen FC Dordrecht een stap vooruit zetten, zodat we die lijn aanstaande zondag tegen ADO Den Haag kunnen doortrekken in de competitie."

Clasie verwacht echter geen makkelijke avond. "FC Dordrecht is niet voor niets periodekampioen geworden. Hun trainer heeft al aangekondigd tegen ons vol op de aanval en met druk vooruit te willen spelen. Dordrecht heeft niets te verliezen, terwijl wij moeten winnen. De druk ligt dus bij ons. Wij moeten het laten zien."

Feyenoord mist tegen FC Dordrecht de geschorste verdediger Stefan de Vrij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen