Feyenoord zet Dordrecht zonder problemen opzij

26 september 2013, 22:42   Bijgewerkt: 26 september 2013, 23:03

Feyenoord heeft zich voor de derde ronde van de KNVB Beker geplaatst. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 3-0 van FC Dordrecht. Feyenoord kwam nimmer in de problemen, was feller dan de koploper van de Jupiler League en kreeg genoeg kansen.

Steven van Beek verving na rust de geblesseerde Joris Mathijsen. Feyenoord zocht duidelijk de aanval en zag dat beloond worden met diverse kansen. Schaken wist Hahn via de korte hoek nog een keer te passeren, na Dordrecht-verdediger Marvin Peersman uitgespeeld te hebben: 2-0.

Dordrecht kroop na de tweede tegentreffer niet in zijn schulp en liet zo nu en dan leuk voetbal zien. De Trots van Zuid bleef aanzetten: Tonny Trindade de Vilhena loste nog een prachtig schot, maar Hahn wist de bal te verwerken tot een corner. Uit die hoekschop raakte Pellè nog een keer de paal. Dordrecht was nog gevaarlijk via het hoofd van Paul Gladon, maar de ploeg wist niet meer te scoren. Feyenoord deed dat nog wel: Samuel Armenteros schoot de bal bijna door Hahn heen en tekende zo voor het slotakkoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen