Groningen wil smaakmakers in Euroborg houden

20 november 2013, 15:29

FC Groningen kan de laatste tijd rekenen op veel scouts op de tribunes. Met name smaakmakers Richairo Zivkovic en Filip Kostic staan in de belangstelling van clubs uit zowel binnen- als buitenland. Algemeen directeur Hans Nijland laat het duo echter niet zomaar gaan.

Hij spreekt tegenover Voetbal International van een luxeprobleem. "Het zou pas een probleem zijn als geen enkele speler op zou vallen. Natuurlijk staan jongens in de spotlights, want spelers als Zivkovic en Kostic geven de Eredivisie kleur."

Nijland zegt dat nog geen enkele club zich officiëel gemeld heeft bij de Trots van het Noorden. "En ze zullen toch echt langs ons moeten, mochten ze wat willen. Maar wij gaan op onze beurt niet zomaar spelers verkopen. Sterker nog, we gaan er alles aan doen om dit elftal bij elkaar te houden."

Om het geld hoeft de club het niet te doen, besluit Nijland. "Onze liquide positie is prima. We hoeven ook niet te verkopen. Voor jongens die niet spelen kan het anders zijn, maar de kern willen we bij elkaar houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen