Mathijsen maakt weer minuten: "Niets te klagen"

4 november 2013, 09:26   Bijgewerkt: 4 november 2013, 09:38

Het geduld van Joris Mathijsen werd zondagmiddag beloond, toen hij aan de aftrap verscheen van het tweede bedrijf van het duel van Feyenoord met SC Cambuur. Sinds begin september kon hij, mede door een blessure, amper op speeltijd rekenen. Trainer Ronald Koeman bracht hem in het veld voor Miquel Nelom, die een zwakke indruk maakte.

"Ik wilde zekerheid, beleving en ervaring aan de ploeg toevoegen. Dat had het team nodig", citeert het ANP de oefenmeester na het duel. "Eigenlijk speelde ik al wat langer met het idee om het terug te draaien."

Een blessure gooide eind september roet in het eten voor de international. Na zijn herstel kwam hij niet meer van de bank af. "Ik voelde me niet echt gepasseerd. De ploeg won veel, waardoor ik op mijn kans moest wachten. Elke voetballer wil altijd spelen, ik ook dus."

Over zijn eigen optreden was hij zeer tevreden. "Deze invalbeurt doet me goed. We hebben na rust de nul gehouden en nog een doelpunt gemaakt. Ik heb niets te klagen. Of ik tegen AZ in de basis mag beginnen? Dat moet je aan de trainer vragen. Maar ik heb en houd altijd hoop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen