"Op zelfde manier verslagen als wij PSV versloegen"

10 november 2013, 08:15   Bijgewerkt: 9 november 2013, 23:53

Roda JC bleef in zijn laatste zeven wedstrijden, waaronder twee keer tegen PSV, ongeslagen. Zaterdag werd de ploeg van coach Ruud Brood echter hardhandig terug op aarde gezet. Go Ahead Eagles won in Kerkrade met 1-4.

"We hebben in de aanloop naar de wedstrijd de tegenstander uitvoerig besproken en wisten vooraf dat het, gezien het ontstane verwachtingspatroon, een lastige wedstrijd zou worden. Bij ons was bekend dat Go Ahead Eagles een voetballende ploeg is met veel snelheid op de flanken", zegt Brood op de clubwebsite.

"De voorinformatie is niet goed opgepakt en na elf minuten stond het al 0-2. Dit is te wijten aan het niet durven. Er werd, wat normaliter onze kracht is, van achteruit niet goed gevoetbald en het middenveld ging té opportuun naar voren. Na de 0-2 creëerden we goede kansen en kwamen we via Donald dichterbij."

"Waar we eigenlijk na rust op 2-3 moeten komen lopen we in de omschakeling tegen een rode kaart aan. Op dat moment was de wedstrijd (mentaal) gespeeld. De ruimtes voor Go Ahead werden groter en voor ons was het tegenhouden. Het was erg slecht van ons en we zijn op dezelfde manier verslagen zoals wij PSV verslagen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen