Tevreden Te Vrede: "Als spits moet je scoren"

4 november 2013, 08:08

Mitchell te Vrede solliciteerde zondag naar een basisplaats bij Feyenoord. In de moeizame wedstrijd tegen SC Cambuur tekende de spits twintig minuten voor tijd, vlak nadat hij als invaller in de ploeg gekomen was, voor de beslissende 0-2. Dit was voor de 22-jarige aanvaller zijn eerste competitietreffer in dienst van Feyenoord.

Te Vrede, die Samuel Armenteros verving, is blij met zijn goal. "Als spits moet je scoren en dat heb ik gedaan", zegt hij op de clubsite. "Natuurlijk was het mooi dat ik daarmee de wedstrijd besliste, maar dit is een overwinning van het hele team."

Ruben Schaken stelde Te Vrede met een piekfijne assist in staat om de 0-2 binnen te koppen. De rechtsbuiten vindt het prettig om een spits te kunnen bedienen die kopsterk is. "Ik ben heel blij voor Mitchell dat hij zijn eerste goal heeft gemaakt", zegt hij. "Mitchell lijkt qua spel op Pellè, waardoor ik mijn speelstijl met hem in de punt niet hoefde aan te passen. Aan de andere kant is het goed om ook een spits als Armenteros in de ploeg te hebben, met wie je een ander soort spel kan spelen."

Tegen SC Cambuur ontbrak topscorer Pellè wegens een schorsing. De Italiaan mist ook de wedstrijd van zondag tegen AZ, mogelijk staat Te Vrede dan in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen