Winst houdt Hughton in zadel, Fer trefzeker

9 november 2013, 20:27   Bijgewerkt: 9 november 2013, 22:08

Manager Chris Hughton mag nog even blijven zitten bij Norwich City. Volgens Engelse media zou een nederlaag tegen West Ham United zaterdag fataal zijn voor de oefenmeester, maar die zag zijn equipe vanavond met 3-1 winnen van West Ham United. Leroy Fer tekende voor het slotakkoord.

Dat de baan van Hughton voorlopig weer even veilig is, mag een klein wonder heten. Voor rust bakte Norwich City er helemaal niets van op het eigen Carrow Road. Bij de pauze stond het terecht 0-1 voor West Ham. Ravel Morrison was trefzeker op aangeven van Kevin Nolan, die eerder al de lat had geraakt.

Ook in het tweede bedrijf leek West Ham United weinig te hoeven vrezen van Norwich, maar een actie van keeper Jussi Jääskeläinen deed alles veranderen. De ervaren sluitpost liet een voorzet uit zijn handen glippen en probeerde in paniek de bal weer op te rapen, maar haalde daarbij Gary Hooper onderuit. Het slachtoffer zelf benutte de strafschop en herstelde daarmee de balans (1-1).

Robert Snodgrass zette Norwich in de 72ste minuut met een prachtige vrije trap op een 2-1 voorsprong. Een minuut eerder was Jonathan Howson daar al dichtbij, maar zijn afstandsknal belandde op de lat. Fer zorgde diep in blessuretijd, met zijn eerste doelpunt ooit in de Engelse Premier League, voor de 3-1 eindstand.

Norwich City, waar Ricky van Wolfswinkel ontbrak vanwege een blessure, staat nu met elf punten uit elf duels vijftiende in Engeland, één plek boven West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen