Minuut stilte en rouwbanden bij duel Feyenoord

Ger
18 december 2013, 20:03

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen Heracles Almelo en Feyenoord zal vanavond een minuut stilte worden gehouden. Dat is besloten naar aanleiding van het overlijden van Martin Koeman. De Rotterdamse club zal bovendien met rouwbanden aantreden.

De 75-jarige Koeman lag sinds afgelopen zondag in coma, nadat hij tijdens een amateurwedstrijd een hartstilstand had gekregen. De vader van de beroemde voetbalbroers Erwin en Ronald overleed in het Medisch Centrum in Leeuwarden. Koeman was onlosmakelijk verbonden met FC Groningen, de club waarvoor hij als speler, trainer, scout en jeugdcoördinator actief was.

Vanwege de trieste situatie had Feyenoord-trainer Ronald Koeman al laten weten niet mee te gaan Almelo. Zijn taken worden tijdens het bekerduel overgenomen door assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Giovanni van Bronckhorst en Patrick Lodewijks.

Ook FC Groningen zal donderdagavond tegen NEC rouwbanden dragen. Voor het bekerduel wordt tevens een minuut stilte gehouden. De competitiewedstrijd op zondag, opnieuw tegen NEC, krijgt eveneens een sober karakter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen