"Feyenoord wil kampioen worden, de druk ligt bij hen"

17 januari 2014, 19:20

Zondagmiddag (14.30 uur) zal FC Utrecht de competitie hervatten, met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Jan Wouters beseft dat het een wedstrijd van levensbelang is, zo geeft hij aan op de officiële website van de club.

"Wij willen aansluiting houden met de plaatsen zes, zeven en acht en Feyenoord moet winnen om mee te blijven doen in de titelrace", stelt Wouters voorafgaand aan het duel. Dat de Domstedelingen op dit moment Feyenoord treffen, maakt de Utrecht-coach niet veel uit: "Het maakt geen verschil tegen wie je speelt, want je krijgt ze toch allemaal."

Wouters ziet zijn eigen ploeg als underdog tegen Feyenoord: "Feyenoord wil kampioen worden, dus bij de Rotterdammers ligt de druk. Wij moeten zorgen dat we scherp zijn zodat we de punten in Utrecht houden. Het is daarom prettig dat het stadion zondag goed gevuld is. Het publiek kan ons een extra steuntje geven in de rug. Het belooft een wedstrijd te worden die gepaard gaat met een mooie sfeer."

Zoals dit seizoen al vaker het geval is, blijft het voor Wouters improviseren, aangaande de basisopstelling. Zo zijn Cedric van der Gun, Willem Janssen, Jacob Mulenga en Marcus Nilsson nog niet inzetbaar. "De rest van de selectie is wedstrijdfit", geeft Wouters aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen