PSV heeft herstelde Matavz terug, Ruiz onzeker

4 februari 2014, 17:39

PSV kan woensdag in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur weer beschikken over Tim Matavz. De Sloveense spits stond ruim twee maanden aan de kant met een knieblessure. Maandag deed hij al wedstrijdritme op bij Jong PSV. Of Bryan Ruiz van de partij is in Friesland, zal pas op de wedstrijddag blijken. De Costaricaanse aanvaller heeft last van zijn bovenbeen.

"Het gaat iedere dag wel iets beter", aldus coach Phillip Cocu op de clubwebsite. De oefenmeester voorziet een lastige avond in Leeuwarden. "Elke tegenstander zal extra gemotiveerd zijn om tegen PSV te spelen, dan zal je hetzelfde moeten brengen. Op het moment dat we dat iedere wedstrijd kunnen brengen is een resultaat ook dichterbij."

Afgelopen zondag ging het in elk geval, voor het derde jaar op rij, mis bij RKC Waalwijk (2-0 verlies). Cocu: "Je hebt zeventig procent balbezit in de wedstrijd, alleen die spaarzame momenten, die nekken ons vaak en daarom zijn we niet in staat een goede reeks neer te zetten. Woensdag moeten we proberen een lastige wedstrijd in winst om te zetten. Het verschil in doelpunten uitdrukken, daar lopen we vaak tegenaan."

Cocu verwacht niet dat Cambuur op de counter zal loeren. "Cambuur kan op de counter spelen, ze hebben drie snelle spelers voorin. Maar het is wel een ploeg die volop druk kan zetten op de tegenstander, dat hebben ze grote delen tegen FC Twente weer laten zien. Het is een ploeg met heel veel energie en passie, daar zullen we ons op moeten voorbereiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen