Wouters: "Rol als assistent is voor mij bespreekbaar"

16 april 2014, 11:23

FC Utrecht hoopt dat het volgend seizoen een grotere rol kan spelen in de Eredivisie dan de anonieme rol die het dit seizoen speelt. De Domstedelingen wisten zich zonder al te veel overtuiging te verzekeren van rechtstreekse handhaving, maar of ze op dezelfde voet verder gaan valt nog te bezien. Coach Jan Wouters is in ieder geval flexibel: hij is bereid zich te schikken in een rol van assistent.

"Een rol als assistent is voor mij bespreekbaar", spreekt Wouters uit in het Algemeen Dablad. Waar de club uit Utrecht vorig seizoen nog indruk maakte met het winnen van een Europees ticket (na het spelen van play-offs), ontliep de equipe van Wouters dit seizoen ternauwernood de play-offs om promotie/degradatie. In het begin van het seizoen had het zich in Europa geblameerd tegen het nietige FC Differdange. De teleurstellende prestaties zorgen ervoor dat het krediet van Wouters bij een deel van de Utrecht-aanhang flink afnam.

Utrecht hoopt zich volgend seizoen te revancheren. Om dit te bewerkstelligen zal het binnenkort gaan evalueren. De tijd zal leren wat voor consequenties dit heeft voor Wouters. "Iedereen weet waar mijn hart ligt en wat mijn kracht is, werkend op het veld. De situatie zoals die nu is, met mij als hoofdtrainer, ontstond toen Erwin Koeman opstapte. Toen heb ik zijn positie overgenomen om de rust te bewaren. Ook toen is er al gesproken over de toekomst, omdat ook Robbie Alflen zijn ambities heeft", geeft de coach aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen