Speciale sunblock kleurt supporters oranje op vakantie

10 juni 2014, 10:47

De deelnames van het Nederlands elftal aan grote toernooien zijn onlosmakelijk verbonden met bijzondere acties voor supporters. Speciaal voor het WK in Brazilië kunnen fans nu op warme bestemmingen, zoals het bekende strand van Copacabana, laten zien dat ze als een blok achter Oranje staan.

Een leeuwenpak is met zomerse temperaturen uiteraard niet bepaald een ideale outfit. Sunweb, de officiële reispartner van de KNVB, heeft met de 100% Oranje Sunblock een geschikte oplossing gevonden. Hiermee hebben de Nederlandse voetbalfans niet alleen een passende bescherming tegen de zon, maar verspreiden zij ook een oranje gloed. Met de sunblock kunnen supporters zich creatief insmeren, door bijvoorbeeld teksten op hun lichaam aan te brengen. De nieuwe gadget is gratis te bestellen via www.100procentoranje.nl.

"Als officiële reispartner van de KNVB verzorgen wij alle Oranje-reizen en voelen ons daarom verantwoordelijk om de Oranjekoorts in Nederland, Brazilië en in het buitenland op onze Sunweb-bestemmingen tot een hoogtepunt te brengen", zegt Joost Romeijn, CEO van de vakantieaanbieder. Daarnaast biedt Sunweb de 100% Oranjegarantie aan. Hiermee zijn reizigers gegarandeerd van een echte Oranjesfeer op hun vakantiebestemming, zodat zij niets hoeven te missen van het WK.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen