Aanwinst Mahi wel, Van der Laan niet bij selectie Groningen

22 augustus 2014, 14:36

Mimoun Mahi maakt mogelijk al komend weekend zijn debuut voor FC Groningen. De 20-jarige aanvaller, overgekomen van Sparta, wordt opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Wegens blessures ontbreken onder meer Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan.

Coach Erwin van de Looi noemt de absentie van Van der Laan een 'flinke streep door de rekening'. De verdediger leek hersteld van een blessure, maar heeft te maken gekregen met een terugslag. "Van der Laan is zondag een half uur ingevallen en heeft maandag bij de Beloften 45 minuten gespeeld. Hij heeft daarop dusdanig veel reactie gekregen dat hij niet bij de wedstrijdselectie zit", zegt de trainer op de site van de club.

Of Johan Kappelhof, Jarchinio Antonia en Maikel Kieftenbeld kunnen spelen, is nog onduidelijk. De drie kampen met kleine pijntjes. "We hebben zaterdag nog een training en dan gaan we kijken hoe iedereen ervoor staat, maar ik ga ervan uit, wanneer ze geen reactie krijgen, dat deze jongens kunnen spelen", stelt Van de Looi.

Over aanwinst Mahi is de trainer duidelijk. "Als alles rond is, neem ik hem zeker mee. Hij is wedstrijdfit en heeft gewoon gespeeld bij Sparta. Als de training morgen goed verloopt, zit hij gewoon bij de achttien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen