Rutten: "Voor rust veel moeite met speelwijze Heerenveen"

15 augustus 2014, 23:17

"We hebben nog veel werk te doen", zo luidde de harde conclusie van Feyenoord-coach Fred Rutten na de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers kwamen vrijdag in de eigen Kuip niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Friese brigade.

"Wij hadden vooral in de eerste helft veel moeite met de speelwijze van Heerenveen. Ze hadden soms drie vrije mensen, waardoor we altijd te laat kwamen bij balverlies", analyseert Rutten de wedstrijd op de clubwebsite. In de tweede helft deed Feyenoord het beter, al kwam dat mede door de rode kaart van SC Heerenveen-speler Joey van den Berg. "De bereidheid bij ons was net zoals de afgelopen weken goed, maar de uitvoering een stuk minder. Toch creëerden we een paar prima kansen, maar Heerenveen had vandaag een goede keeper op doel."

Jordy Clasie ontbrak bij Feyenoord vanwege een lichte hamstringblessure. Rutten: "Vandaag hebben we de knoop doorgehakt om hem niet te laten spelen, ook omdat er donderdag weer een belangrijke wedstrijd wacht. Dan hebben we hem weer hard nodig." Feyenoord speelt dan in de vierde Europa League-voorronde uit tegen het Oekraïense Zarja Loegansk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen