Brandts gaat Douwe Egberts drinken: "Dan krijg je ook punten"

2 november 2014, 09:42

FC Dordrecht ging kansloos met 4-0 tegen onder in de Amsterdam ArenA, maar trainer Ernie Brandts zag de nodige aanknopingspunten tijdens het treffen met Ajax. Volgens de keuzeheer van de promovendus hield de promvendus een uur lang prima stand. "Ik moet de jongens een compliment maken. Ze hebben alles gegeven."

"We hadden een goede dag", sprak Brandts na afloop van het verlies tegen RTV Rijnmond. "We begonnen heel scherp en toonden veel passie en strijd. Je komt uiteindelijk op achterstand in een fase dat we slordig werden. Daarin moet je slimmer zijn als verdediging. Tot de zestigste minuut hebben we veel druk gezet en als Rick ten Voorde die kans maakt wordt het misschien toch een andere wedstrijd. Na de rode kaart en de vrije trap van Schöne is het gelopen en moet je gaan tegenhouden", berust de coach.

Dordrecht trad ditmaal aan in een 4-3-3 formatie. "We hebben de eerste zes wedstrijden op dezelfde manier gespeeld alleen iets meer risico genomen. Daarna hebben we vier wedstrijden anders gespeeld, maar ook verloren. Dan kun je beter op deze manier voetballen met veel strijd en passie. Dat levert ook veel enthousiasme op bij het publiek. Zo gaan we ook verder en dat hoort bij FC Dordrecht", verklaart Brandts.

De trainer houdt de moed erin: "We kunnen heel goed voetballen", benadrukt Brandts, die anders nog wel een alternatief heeft om punten te halen: "Anders gaan we heel veel Douwe Egberts koffie drinken. Dan krijg je ook punten cadeau", knipoogt de Dordrecht-keuzeheer. "We gaan alles proberen om erin te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen