Maaskant: "Opletten dat je jezelf niet voorbij gaat rennen"

23 januari 2015, 15:51

Robert Maaskant beleefde vorige week een valse start als trainer van NAC Breda, op bezoek bij PEC Zwolle ging de Trots van het Zuiden met 4-1 onderuit. Zondag moet het beter gaan, want aartsrivaal en streekgenoot Willem II komt op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Een belangrijk duel, weet Maaskant.

"Een derby brengt altijd iets extra's met zich mee", zegt Maaskant op de website van NAC Breda. "Je moet wel goed opletten dat je jezelf niet voorbij gaat rennen. Je moet een wedstrijd winnen op de manier die het beste bij je elftal past ten opzichte van de tegenstander. Daar hoort strijd bij, maar ook een gedegen plan."

Maaskant, in het verleden ook als trainer actief voor Willem II, mist de geblesseerde verdedigers Henrico Drost (schouder) en Aleksandar Damcevski (knie). Ook Rémy Amieux ontbreekt, hij is geschorst. Middenvelder Erik Falkenburg is er wel bij en hij kijkt uit naar de derby. "Ik heb weer zin om thuis te spelen. Het is sowieso een belangrijke wedstrijd. De eerste thuiswedstrijd van 2015, voor eigen publiek. We moeten echt iets laten zien. Er is één ding dat we moeten doen en dat is winnen. Er zal een mooie sfeer zijn, zeker in ons eigen stadion met ons publiek. Het wordt echt een mooi potje. Als we die winnend afsluiten wordt het wel een feest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen