Cocu: "Wordt kraker in de top van de Eredivisie"

12 februari 2015, 15:26

PSV-trainer Phillip Cocu heeft zin in de uitwedstrijd tegen AZ, zijn oude club. Hoewel de Eindhovenaren ruim aan kop staan in de Eredivisie en de titel al bijna voor het grijpen hebben, wil Cocu er alles aan doen om drie punten te pakken in Alkmaar. Hij verwacht een mooie wedstrijd, zegt hij op de website van PSV.

"Het is een mooi en interessant duel. AZ verkeert in een goede vorm en zal zeer gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen. Ze hebben goede resultaten behaald, het wordt een kraker in de top van de Eredivisie. Zo leven wij er ook naartoe. Maar ook wij zijn in goeden doen. De spelers zijn erop gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten", blikt de coach van PSV vooruit op de wedstrijd tegen de nummer vier van de ranglijst.

Cocu neemt de wedstrijd tegen AZ uiterst serieus en is sowieso niet van plan om spelers te sparen met het oog op de eerste Europa League-wedstrijd tegen FC Zenit St. Petersburg, volgende week donderdag in het Philips Stadion. "Dat gaat niet gebeuren. We kijken eerst naar deze wedstrijd. We spelen ook nog eens op vrijdag, dus we hebben genoeg tijd om te rusten. De spelers zullen zoals altijd honderd procent geven."

Tot de twintigkoppige wedstrijdselectie van PSV behoort ook Andrés Guardado. "Het is nog niet vanzelfsprekend dat hij niet mee zal spelen. Hij zag zelf ook wel in dat het meeviel en zijn herstel verloopt voorspoedig. We zullen zien wat de reactie na de training van vandaag is. Maar hij reist hoe dan ook mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen