De Nooijer: "FC Dordrecht kan hier zeker mee verder"

22 februari 2015, 21:53

Gérard de Nooijer beleefde vandaag (zondag) zijn vuurdoop als interim-trainer van FC Dordrecht. De opvolger van Ernie Brandts deed dat in Eindhoven op bezoek bij koploper PSV, waar zijn ploeg met 3-0 verloor. De Nooijer is niet tevreden met het resultaat, maar ziet wel aanknopingspunten voor de komende tijd.

"We verlaten Eindhoven met opgeheven hoofd. We zijn niet tevreden met het resultaat, maar hier kunnen we mee verder", zegt de oud-voetballer tegen RTV Rijnmond. Dordrecht kwam al vroeg op een 1-0 achterstand. "We herstelden ons goed na het eerste tegendoelpunt. Iedereen wilde en gaf honderd procent inzet, maar je speelt wel tegen PSV. Na de rust hadden we toch het geloof om een goal te maken. PSV deed het rustig aan en wij zaten aardig in de wedstrijd. Dan heb je pech dat je niet scoort."

Sean Klaiber schoot bij een 2-0 achterstand de bal via de bal onderkant lat binnen, maar het doelpunt werd niet erkend. Op camerabeelden leek dat de bal de doellijn wel degelijk gepasseerd was. "De scheidsrechter kan daar niets aan doen", vindt hij. "De grensrechter zag het ook niet, er is geen doellijntechnologie en dus kan je er niets meer over zeggen. Hij telt niet."

Het was voor De Nooijer zogezegd zijn debuut als eindverantwoordelijk, maar hij blijft rustig onder de situatie. "Het zijn niet zulke vreemde dagen voor mij. Je moet coachen en je staat de pers te woord, maar voor de rest was het niet anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen