Maaskant weet: "We moeten wedstrijden gaan winnen"

6 februari 2015, 14:58

De komst van Robert Maaskant heeft NAC Breda tot dusver niet veel punten opgeleverd. Na doelpuntloze gelijke spelen tegen Excelsior (uit) en Willem II (thuis), verloor de ploeg dinsdag in het Rat Verlegh Stadion van PSV. Dat was vooral pijnlijk omdat de bezoekers uit Eindhoven negentig minuten met tien man speelden.

Door de nederlaag blijft NAC Breda steken op de zeventiende plaats en omdat concurrenten als ADO Den Haag en Go Ahead Eagles wel punten blijven sprokkelen, wordt de achterstand op de 'veilige' vijftiende plek steeds groter. "We moeten wedstrijden gaan winnen, ook als mensen het soms niet verwachten", weet Maaskant. "We hopen allemaal op dat ene moment. De realiteit is echter dat we een lastig programma hebben."

De volgende tegenstander van NAC Breda is Vitesse, dat het lek boven lijkt te hebben. "Na de koploper nu tegen Vitesse, ook een goed voetballende ploeg", zegt Maaskant op de website van de Brabantse club.

De coach, de opvolger van Eric Hellemons, weet wat er moet gebeuren om te klimmen op de ranglijst. "Wij moeten voetballend beter worden, want dan ga je wedstrijden winnen. Verdedigend staat het beter en dat is daar de basis voor. Nu moeten we punten gaan pakken om uiteindelijk drie ploegen onder ons te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen