Afellay helpt Olympiakos met doelpunt langs Xanthi

15 maart 2015, 20:31
Foto: © ProShots

Met zijn vierde doelpunt van het seizoen in de Griekse liga heeft Ibrahim Afellay een bijdrage geleverd aan de thuiszege van Olympiakos op Xanthi. In het eigen Stadio Georgios Karaiskáki werd de middenmoter zondag met 2-0 verslagen.

Afellay had een basisplaats bij Olympiakos en bepaalde in de 69ste minuut de eindscore op 2-0. Alejandro Domínguez had twaalf minuten daarvoor de score geopend. Op basis van het spelbeeld was de driepunter van Afellay en co terecht.

Door de winst nestelt Olympiakos zich weer naast Panathinaikos aan kop van de Griekse competitie. De aartsrivaal was zaterdag al met dezelfde cijfers te sterk voor laagvlieger Ergotelis. Beide ploegen hebben 61 punten, maar Olympiakos speelde één wedstrijd minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen