Koploper FC Lienden remiseert tegen Leonidas

8 maart 2015, 16:46
Koploper FC Lienden remiseert tegen Leonidas

Koploper FC Lienden heeft averij opgelopen in de zondagafdeling van de Topklasse. De Gelderse formatie kwam vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Leonidas niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Lienden kwam in Rotterdam twee keer op achterstand, door tegengoals van Burak Dogan in de eerste 32 minuten. Rafael Uiterloo en Mo Ajiach herstelden het evenwicht voor Lienden. Laatstgenoemde deed dat pas in de tachtigste minuut. In de slotfase hadden de bezoekers door een rode kaart van Leonidas-speler Lubos Adamec een man meer, maar ondanks vijf minuten blessuretijd zat een overwinning er niet meer in voor hen.

Lienden gaat nog wel fier aan kop in de zondagtopklasse. Het heeft 48 punten, vijf meer dan UNA/Brinvast. Dat team nam de tweede plaats over van VVSB, door die ploeg in een onderling duel met 2-1 te verslaan. VVSB heeft 42 punten, maar speelde net als Lienden wel een duel minder dan UNA.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen