Falkenburg moet streep zetten door restant seizoen

5 april 2015, 14:30   Bijgewerkt: 5 april 2015, 15:16
Falkenburg moet streep zetten door restant seizoen

NAC Breda heeft een flinke dreun te verwerken gekregen. Erik Falkenburg zal dit seizoen niet meer in actie kunnen komen. De middenvelder annex aanvaller heeft rond de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (0-0) een flinke voetblessure opgelopen, waardoor hij minstens zes weken uitgeschakeld zal zijn. Dat meldt NAC via de officiële kanalen.

Falkenburg heeft zijn middenvoetsbeentje gebroken. Gek genoeg liep de speler van NAC deze in de warming-up voor het duel in Heerenveen op. Mats Seuntjes werd als vervanger van de aanvallende middenvelder het veld in gestuurd. Nader onderzoek heeft de ernst van de kwetsuur aan het licht gebracht.

De speler kan zich focussen op volgend seizoen, aangezien hij niet op tijd fit zal zijn voor 17 mei, als de laatste wedstrijd van de jaargang gepland staat. Mogelijk komt NAC nog wel uit in de play-offs, aangezien de Bredanaars momenteel de nummer zestien zijn in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen