Guidetti nog altijd in beeld bij Feyenoord

Ger
28 april 2015, 21:11
Foto: © ProShots

Met blikvangers Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards heeft Feyenoord de aanvalslinie voor komend seizoen stevig bezet. Toch blijft de huidige nummer drie van de Eredivisie belangstelling houden voor John Guidetti, die momenteel op huurbasis voor Celtic uitkomt.

Technisch directeur Martin van Geel laat weten nog altijd open te staan voor een hereniging met de 23-jarige spits. "Het staat los van elkaar", verwijst de beleidsbepaler tegenover Metro naar de contractverlenging van Kazim-Richards. "We blijven de eventuele komst van Guidetti onderzoeken. We gaan voor de sterkst mogelijke selectie binnen onze mogelijkheden."

Guidetti speelde in het seizoen 2011/2012 al met veel succes op huurbasis voor Feyenoord. De Zweed staat nog onder contract bij Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen