Liverpool moet Champions League vergeten na verlies

Ger
28 april 2015, 22:47   Bijgewerkt: 28 april 2015, 23:48

Liverpool heeft een ticket voor de Champions League vrijwel volledig aan de horizon zien verdwijnen. De equipe van manager Brendan Rodgers deed zeer slechte zaken door met 1-0 te verliezen bij het laaggeklasseerde Hull City.

Michael Dawson kroonde zich tot matchwinner door in de 37ste minuut het enige doelpunt te maken. Liverpool verzuimde zo te profiteren van de nederlaag van concurrent Manchester United bij Everton. De ploeg van coach Louis van Gaal was zondag met 3-0 onderuit gegaan op Goodison Park.

Liverpool blijft door het 1-0 verlies steken op een achterstand van zeven punten op de vierde plaats. Die positie - nu in handen van United - geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de voorronde van de Champions League. In Engeland staan nog vier speelronden op het programma, waardoor Liverpool voor een haast onmogelijke klus staat om nog vierde te worden.

De overwinning van Hull is slecht nieuws voor Dick Advocaat. De Hagenaar staat met Sunderland nu vier punten achter op de concurrent in de strijd tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen