Scorende Hateboer: "Ik heb iets met belangrijke duels"

Ger
8 april 2015, 22:55

Hans Hateboer greep in de halve finale van de KNVB Beker zijn kans. De rechtsback van FC Groningen mocht in de thuiswedstrijd tegen Excelsior zijn opwachting maken door de absentie van vaste waarde Eric Botteghin, die een schorsing uitzat. Vlak voor rust tekende Hateboer voor de openingstreffer, waarna de noorderlingen in de tweede helft uitliepen naar een 3-0 zege.

"Ik was al een paar dagen aan het dromen over deze halve finale. Veel mensen zeiden me bovendien dat ik zou gaan scoren. Fantastisch dat het ook nog is uitgekomen. Het is een lekker gevoel om belangrijk voor de ploeg te kunnen zijn", geniet Hateboer tegenover FCUpdate.nl na. De 21-jarige verdediger was daarmee al de elfde speler van FC Groningen die dit seizoen een doelpunt maakte in het bekertoernooi. "Vorig jaar was ik in de play-offs ook al trefzeker. Waarschijnlijk heb ik iets met belangrijke duels. Als ik de trainer zou zijn, zette ik mijn naam als eerste op het wedstrijdformulier", grapt Hateboer.

"In de tweede helft hebben we de wedstrijd gelijk op slot gedaan", verwijst Hateboer naar de 2-0 van Albert Rusnák. "Daarna was het echt genieten. Excelsior probeerde nog wel terug te komen, maar serieus zijn we niet meer in de problemen gekomen." Tjaronn Chery tilde de eindstand in de slotfase nog naar een marge van drie treffers. Hateboer: "We hadden eigenlijk nog wel wat vaker mogen toeslaan, maar hopelijk krijgen we die doelpunten in de finale alsnog te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen