Boilesen met Ajax in onderhandeling over nieuw contract

16 mei 2015, 13:01

Nicolai Boilesen is met Ajax in gesprek om zijn in 2016 aflopende contract te verlengen. Als de Amsterdamse club nog iets aan de Deen wil verdienen, moet het de verdediger komende zomer verkopen om een transfersom te vangen. Boilesen verwacht niet dat Ajax hem komende zomer gaat slijten.

Hij denkt dat hij ook volgend seizoen nog speler is van Ajax. "Daar ga ik nu wel vanuit, maar ik begrijp waar je op doelt. Ik heb nog één jaar een contract bij Ajax. Dat betekent dat we moeten praten. En dat doen we ook", zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad. "Ik ben al lang hier, houd dus alles open, maar er speelt niets. We zijn pas net in gesprek. Ik ben wel wat gewend bij Ajax, maar spannend is het ook wel. Het gaat over je toekomst, je leven, je carrière."

Boilesen heeft een matig seizoen achter de rug. Hij werd daarin zelfs uitgefloten door de fans van zijn eigen club. "Ik begrijp ook wel dat ik geen goed seizoen heb gedraaid. Dat heb ik al honderd keer gezegd, maar mensen hebben blijkbaar één speler nodig die de schuld moet krijgen. Prima hoor, als ik dat dan ben. Maar we zijn met 25 man. Als ik de enige was geweest die slecht had gespeeld, was Ajax heus kampioen geworden, hoor."

Het uitfluiten is Boilesen niet in de koude kleren gaan zitten, zo geeft hij toe. "Het was even slikken en nieuw voor mij. Zulke reacties doen niemand goed, die raken je, maar moet ik dan met alle 50.000 fans in discussie? Iedereen weet dat ik met risico's speel. Dan maak je wel eens fouten. Ik moet leren de juiste momenten en plekken goed te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen