Cambuur haalt talent op bij Roma: "Een buitenkansje"

3 juli 2015, 18:42

SC Cambuur heeft wederom een versterking gevonden in deze zomerse transferwindow. De Leeuwarders maken via de officiële clubkanalen bekend dat Valmir Berisha de gelederen komt versterken. De negentienjarige spits maakt de overstap van AS Roma en tekent een eenjarig contract, met een optie voor nog een seizoen.

Berisha is een geboren Albaniër, die al op jonge leeftijd naar Zweden verkaste. Hij vertegenwoordigde daar vrijwel alle nationale jeugdelftallen. In 2013 werd de aanvaller, als topscorer van het WK voor spelers onder 17, opgehaald door AS Roma. Afgelopen seizoen werd hij door de Romeinen uitgeleend aan het Griekse Panathinaikos.

Technisch Directeur Henry van der Vegt noemt de transfer van Berisha een 'buitenkansje'. "Valmir stond in de belangstelling van vele grote, Europese clubs en dat hij voor SC Cambuur en de Eredivisie heeft gekozen bewijst dat hij wil investeren in zichzelf en zijn carrière. Hij is een echte spits, met een neusje voor de goal en beschikt overduidelijk over veel talent. Aan ons om dat nog meer te ontplooien en samen iets moois neer te zetten."

Berisha is al de zevende zomerse aanwinst van Cambuur. Eerder versterkte de Friese club zich al met Jergé Hoefdraad, Kai Heerings, Sjoerd Overgoor, Dominik Masek, Marvin Peersman en Jack Byrne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen