Nederlander Lijnders krijgt promotie bij Liverpool

6 juli 2015, 11:24

Er heeft een Nederlander plaatsgenomen in de technische staf van Liverpool. Pepijn Lijnders is door de Engelse topclub aangesteld als 'ontwikkelingscoach' bij het eerste elftal. Dat heeft de club uit de Beatles-stad maandag officieel aangekondigd. Liverpool maakte ook bekend dat Sean O'Driscoll assistent-coach wordt bij de hoofdmacht.

Lijnders was coach van Liverpool onder 16 en wordt dus doorgeschoven. In het verleden was de Nederlandse oefenmeester werkzaam bij PSV en FC Porto. "Ik voel me trots en vereerd met het feit dat ik samen met Brendan Rodgers en zijn staf mag werken. Ik kan me geen betere aanvallend denkende trainer voorstellen die ik zou kunnen assisteren. Liverpool is een geweldige club, met een duidelijke en sterke voetbalfilosofie. Ik had een geweldig eerste jaar bij de jeugdopleiding van deze club."

Manager Rodgers is blij met de promotie van Lijnders. "Het is een fantastische kans voor Pep. Ik weet zeker dat hij deze met beide handen zal pakken. Hij heeft het uitstekend gedaan in de opleiding en het is het perfecte moment voor hem om een stap omhoog te maken. Pep heeft passie en is enthousiast. Hij zal van positieve invloed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen