Optimisme bij NEC na zege: "We kunnen veel beter"

13 augustus 2015, 07:49

NEC bekroonde zijn terugkeer op het hoogste niveau woensdag met een driepunter. Thuis tegen Excelsior werd het 1-0, door een laat doelpunt van Navarone Foor. Een mooi succes, maar verdediger Bart Buysse is niet tevreden over het vertoonde spel. Er zit veel meer in, laat de ervaren Belg weten.

Het winnende doelpunt tegen Excelsior viel pas enkele minuten voor tijd. "Ik kreeg steeds meer het gevoel dat het 0-0 zou blijven. We hebben ook zeker geen goede wedstrijd gespeeld en we kunnen veel beter dan we hebben laten zien. Misschien dat er toch wat zenuwen waren. Je speelt thuis en weet dat je eigenlijk drie punten moet pakken tegen Excelsior. Misschien zat er daardoor toch wat spanning op", zegt Buysse.

De 28-jarige Buysse, oud-speler van FC Twente, kwam deze zomer naar NEC. Hij voelt zich thuis bij de regerend kampioen van de Jupiler League. "Toen ik bij Twente kwam was het allemaal toch wat anders. Ik heb ook het gevoel dat deze club beter bij me past. De gemoedelijkheid, de jongens die allemaal hard willen werken en er met zijn allen voor willen gaan. Als we met die mentaliteit blijven werken, dan kunnen we met deze groep mooie dingen bereiken. Je ziet vandaag bijvoorbeeld op het middenveld ook dat we over heel veel voetballend vermogen beschikken. Ik denk dat de trainer daar tegen een tegenstander als Excelsior ook bewust voor heeft gekozen. We wisten dat we moesten voetballen, maar daar ligt onze ambitie ook gewoon", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen