Elia mist duel met Roda JC door rode kaart bij beloften

Jw
14 september 2015, 19:58

Eljero Elia mist door een knullige reden de eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord tegen Roda JC. Amper een dag na zijn heldenrol in de wedstrijd tegen Willem II ging de 28-jarige aanvaller in de fout bij de beloften. Elia kreeg maandagavond een rode kaart in een duel van Jong Feyenoord, waardoor hij komend weekeinde geschorst is in de Eredivisie.

Elia viel zondag in bij de hoofdmacht en maakte met een prachtig doelpunt direct het verschil tegen Willem II, dat door zijn goal met 1-0 werd verslagen. Om de Oranje-international nog wat extra wedstrijdritme op te laten doen, werd hij maandag ook opgesteld bij Jong Feyenoord.

Tegen Jong SC Cambuur ging het in de eerste helft echter al mis. Elia pakte een directe rode kaart, wat gevolgen heeft voor zijn inzetbaarheid in de Eredivisie. De zomeraanwinst van Feyenoord mist in elk geval het treffen met promovendus Roda JC, maar afhankelijk van de hoogte van de straf staat hij mogelijk ook langs de kant in de opeenvolgende wedstrijden voor de competitie en beker tegen PEC Zwolle. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen