Koude douche voor koploper WKE in topklasse

27 september 2015, 17:23
Foto: © ProShots

WKE was tot dusver de revelatie van de zondagtak van de topklasse, maar de ploeg uit Emmen heeft zondag het koploperstokje afgegeven. Op het eigen sportpark Grote Geert werd er met 1-4 verloren van AFC uit Amsterdam.

Het is de eerste nederlaag van het seizoen voor WKE. Al vroeg in de wedstrijd werd het al heel lastig voor de Emmenaren, aangezien doelman Raymond Beukeveld kon inrukken met een rode kaart. Ook trainer Paul Weerman moest wegens kritiek op de arbitrage vertrekken. AFC liep vervolgens tamelijk eenvoudig uit naar de 1-4 eindstand. De Amsterdammers zijn WKE nu op doelsaldo voorbijgestreefd op de ranglijst en zijn nu de nummer twee.

UNA profiteerde volop van de nederlaag van WKE en heeft het lijstaanvoerderschap overgenomen. De nieuwe koploper wist in Den Haag met 1-2 bij HBS te winnen en heeft nu één punt voorsprong op WKE en AFC. VVSB (1-3 winst bij De Treffers) en Hercules (1-3 winst bij de Koninklijke HFC) staan daar weer één puntje achter.

Sneek Wit Zwart won opvallend genoeg met 4-5 bij Magreb'90.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen