Liverpool loopt averij op bij rentree van Sturridge

Jw
20 september 2015, 20:50

Liverpool kan dit seizoen vooralsnog niet meekomen in de top van de Premier League. The Reds speelden zondag gelijk tegen Norwich City, waardoor de ploeg in de middenmoot blijft bungelen. Positief nieuws aan de kant van Liverpool was dat Daniel Sturridge sinds lange tijd weer in actie kwam. 

Sturridge stond liefst vijf maanden langs de kant. De talentvolle Engelse aanvaller heeft zijn heupproblemen inmiddels achter zich gelaten en is weer inzetbaar. Liverpool kan wat extra flair heel goed gebruiken, want de formatie van trainer Brendan Rodgers beleeft een moeizame seizoensstart. De ommekeer kwam er echter ook tegen Norwich City niet.

Sturridge mocht een uur spelen van Rodgers, maar maakte niet het verschil. Invaller Danny Ings liet zich als vervanger van Christian Benteke wel direct gelden. Op aangeven van Alberto Moreno opende hij kort na rust de score. Ings gaat daarmee de boeken in als de vierhonderdste doelpuntenmaker in de rijke geschiedenis van Liverpool. 

Norwich City bleek echter in een uiterst effectieve bui te zijn. Norwich-aanvoerder Russell Martin klopte Liverpool-doelman Mignolet met een geweldige lob, waarmee de score gelijk werd getrokken. Liverpool maakte aanspraak op meer, maar kwam de gelijkmaker uiteindelijk niet meer te boven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen