Willem II vloert Kraaij, Lienden stunt tegen Volendam

22 september 2015, 22:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hans Kraaij junior is er met zijn ploeg DOVO niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen in de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van de televisiepresentator ging dinsdag voor eigen publiek met 0-3 onderuit tegen Willem II. Robbie Haemhouts maakte de eerste twee goals op Sportpark Panhuis, Lesly de Sa tekende in de 83ste minuut voor de 0-3.

FC Lienden, de club waar Kraaij junior doorbrak als trainer in het amateurvoetbal, zorgde wel voor een stunt. De Gelderse club, die onder leiding van Kraaij junior al eens won van Vitesse in de beker, schakelde FC Volendam uit. Voormalig NEC-speler Guillano Grot maakte met een treffer op slag van rust het verschil met de fiere koploper in de Jupiler League (1-0).

NEC en FC Utrecht ontdeden zich van respectievelijk Noordwijk (0-3) en ONS Sneek (0-2). Christian Santos, Marcel Rizmaier en Mohammed Rayhi kwamen op het scoreformulier namens de Nijmeegse club, Nacer Barazite en Rubio Rubin scoorden voor FC Utrecht in Friesland. Barazite was al in de derde minuut trefzeker, Rubin trof doel in de vierde minuut van de extra tijd van de tweede helft.

Almere City FC versloeg EVV met 0-3. Ricardo Kip was in de 25ste minuut uit een strafschop verantwoordelijk voor de 0-1, Sven Braken en Enzio Boldewijn zorgden in de laatste twintig minuten voor de beslissing. Ten koste van SC Feyenoord speelde ook FC Dordrecht zich in de derde ronde van het bekertoernooi (0-2). Rangelo Janga en Michael Chacón scoorden voor de degradant van het afgelopen seizoen. Fahd Aktaou had in de 56ste minuut voor de 0-3 kunnen zorgen, maar hij miste een strafschop. De elfmetertrap werd toegekend na een overtreding van Feyenoord-keeper Patrick Bentem, die dat moest bekopen met een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen