Koplopers in topklasse zondag geven niet thuis

11 oktober 2015, 17:43
Foto: © ProShots

In de topklasse zondag hebben de toppers een teleurstellende middag beleefd. Zowel AFC als UNA gingen ten onder en zagen TEC zich dankzij een 0-1 zege bij Magreb'90 melden in de top van de ranglijst. AFC en TEC zijn samen koploper, met zestien punten uit acht duels.

Koploper AFC verloor met 3-1 bij HBS, waarbij Tjeerd Westdijk de gevierde man was met twee doelpunten. UNA ging met dezelfde cijfers onderuit bij De Treffers. Een eigen doelpunt leidde de nederlaag in Groesbeek in. Naast AFC en UNA verslikte ook VVSB zich. Er werd met 1-0 verloren bij EVV. Nummer drie WKE had zaterdag al met 1-1 gelijkgespeeld tegen SWZ Boso Sneek.

Herclus is de nummer vijf in de topklasse zondag, maar is nog altijd ongeslagen. Het speelde vijf keer gelijk en staat daarom op veertien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen