Van Hanegem: "Veel te vroeg voor de Coolsingel"

Ger
26 oktober 2015, 09:38

Willem van Hanegem ziet Feyenoord dit seizoen als titelkandidaat. De oud-speler en -trainer van de Rotterdammers denkt echter dat Ajax en PSV nog net iets verder zijn.

"Natuurlijk kan Feyenoord om het kampioenschap meedoen. Maar het is ook weer niet zo dat ik de Coolsingel nu al zie opdoemen. Daar is het nog veel te vroeg voor", aldus Van Hanegem in zijn column voor het AD. "Vergeet niet dat het Feyenoord momenteel niet echt tegenzit. Het verschil tussen de eerste en tweede helft tegen Heerenveen was enorm en na het eerste kwartier was het gisteren ook even helemaal afgelopen. AZ had ook zo maar kunnen winnen, die ploeg had kansen genoeg."

"Ik denk nog steeds dat PSV de meeste kwaliteiten heeft. Ze spelen alleen soms zo slordig, niet normaal. Tegen FC Twente werd wel gewonnen, maar weer met hangen en wurgen. Verder is Ajax wat stabieler dan Feyenoord. Maar als Feyenoord elke wedstrijd 110 procent geeft, dan kan het een eind komen."

Van Hanegem kijkt uit naar het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax van woensdag. "Vorig seizoen speelde Feyenoord ook goed tegen Ajax, maar werd het wel 0-1. Na de overwinning tegen Vitesse zullen ze bij Ajax het volste vertrouwen voor woensdag hebben. Daar hebben ze doorgaans toch al geen moeite mee in Amsterdam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen