Stegeman: "Voor Heracles is deze plek op de ranglijst uniek"

18 december 2015, 19:09

Heracles Almelo verdedigt komende zaterdag in het eigen Polman Stadion de vierde plaats in de Eredivisie. De Overijsselse club neemt het op tegen FC Groningen, dat met één punt achterstand de vijfde plaats bezet op de ranglijst.

"Voor Heracles Almelo is deze stand op de ranglijst uniek, het is aan ons dat te continueren. We willen goed afsluiten. We krijgen met FC Groningen een goede ploeg op bezoek. Ze zijn uitgebalanceerd en volwassen, dat wordt een zware kluif", aldus coach John Stegeman op de clubwebsite. De oefenmeester is tevreden over de progressie die zijn elftal in de eerste seizoenshelft heeft geboekt, ook al waren de resultaten in het begin van deze jaargang iets beter dan in de laatste weken het geval is.

"We voetballen beter dan in het begin van het seizoen. We hebben met durf en lef in De Kuip gespeeld (3-0 verlies bij Feyenoord, red.) en hetzelfde geldt voor afgelopen woensdag tegen PSV (beker, 2-3 verlies, red.). Daar waren we in fasen van de wedstrijd de bovenliggende partij. We bieden spektakel, maar dat moet ook gepaard gaan met punten", besluit Stegeman, die tegen Groningen niet kan beschikken over Tim Breukers (niet wedstrijdfit), Ramon Zomer (scheurtje in lies) en Bas Sibum (enkel). Mike te Wierik is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen