Vreman: "Waren wat mogelijkheden voor puntje"

20 december 2015, 20:52

De Graafschap-coach Jan Vreman sprak vrijdag de hoop uit dat zijn ploeg complimenten zou krijgen na de uitwedstrijd tegen koploper Ajax. Ondanks een 2-1 nederlaag, zondag in de Amsterdam ArenA, was dat ook het geval. De Superboeren boden Ajax namelijk prima tegenstand.

"Dit was onze laatste wedstrijd voor de winterstop, uit bij Ajax. Absoluut een belangrijke wedstrijd, gezien de resultaten eerder dit weekend", aldus Vreman op de clubwebsite, onder meer doelend op de zege van Cambuur bij Excelsior. "Dan wil je een goed resultaat boeken, maar verlies je. Dat resultaat hebben we dus niet gehaald, al zat er in de eindfase nog wel iets in. Er waren voor ons wat mogelijkheden om een puntje te sprokkelen. Of dat dan verdiend of niet verdiend is, is niet belangrijk."

"Punten waren eigenlijk wel noodzakelijk voor de winterstop", vervolgt Vreman. De Graafschap gaat met vijf punten de winterstop in. "Het resultaat was niet goed tegen Ajax, maar we kunnen absoluut tevreden zijn. Je weet dat je bij Ajax de ruimtes klein moet houden en dat je daarna in de omschakeling dodelijk kan zijn. We kregen één moment om zo te scoren, daar lukte het dus. Maar op een paar momenten hebben we het ook laten liggen. Hidde Jurjus hield ons nog in de wedstrijd. Het is jammer dat we geen punt hebben gepakt, maar het belangrijkste was om hier een goede pot neer te zetten om mee door te kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen