Heerenveen en Streppel lijken snel akkoord te bereiken

14 maart 2016, 16:22

De kans wordt steeds groter dat Jurgen Streppel zich komende zomer als nieuwe trainer meldt in het Abe Lenstra Stadion. SC Heerenveen komt steeds dichter in de buurt van een akkoord met de huidige coach van Willem II. Streppel moet de afzwaaiende Foppe de Haan komende zomer opvolgen in Friesland.

Heerenveen en Streppel zijn nog één gesprek verwijderd van een overeenkomst, zo meldt De Telegraaf. De Friezen moeten er daarna nog uit zien te komen met Willem II, waar de oefenmeester nog tot medio 2017 onder contract staat. Dit betekent dat er een afkoopsom betaald moet worden voor de coach.

Streppel wist Willem II terug te brengen naar de Eredivisie en werd vorig seizoen als promovendus keurig negende. Momenteel staat hij met de Tricolores op plaats vijftien in de competitie. Streppel schermde eerder met belangstelling van Groningen, dat Ernest Faber vorige week presenteerde.

Bij Heerenveen was ook voormalig PEC Zwolle-coach Art Langeler, momenteel hoofd jeugdopleiding bij PSV, in beeld om De Haan op te volgen. Bij de Friezen vertrok Dwight Lodeweges eerder dit seizoen vanwege de magere prestaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen