Willem II mentaal klaar voor Feyenoord: "Dat moet"

29 april 2016, 18:03
Foto: © ProShots

De spanning om de vijftiende plaats in de Eredivisie is groot. De veilige positie is momenteel in handen van Willem II, maar het houdt Excelsior slechts op doelsaldo onder zich. Dit weekend, in de voorlaatste speelronde, spelen de Tilburgers thuis tegen bekerwinnaar Feyenoord. Excelsior krijgt bezoek van PEC Zwolle.

Volgens Willem II-coach Jurgen Streppel is zijn ploeg mentaal klaar voor de ontmoeting met Feyenoord. "Dat moet! We kunnen niet weglopen, we willen niet weglopen en we gaan ook niet weglopen", spreekt de oefenmeester ambitieus bij Omroep Brabant. Streppel ziet het niet als een voordeel voor zijn ploeg dat Feyenoord vorige week de beker heeft gewonnen. "Ik denk dat ze met een hoop vertrouwen naar Tilburg komen."

Streppel benadrukt dat ook Willem II vertrouwen heeft, ook al werd er anderhalve week geleden met 1-1 gelijkgespeeld bij hekkensluiter SC Cambuur. "Tegen Cambuur was het een matige vertoning van onze zijde, maar dat was een incident. Laten we hopen dat we tegen Feyenoord voor een stunt kunnen zorgen", besluit hij. Streppel moet het tegen Feyenoord stellen zonder Bartholomew Ogbeche, terwijl Frank van der Struijk een vraagteken is. Bruno Andrade is waarschijnlijk wel inzetbaar, maar het is nog niet duidelijk hoe lang hij kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen